Tahun baru 2014

Dah nak masuk hari ke3 pun tahun baru 2014 nie…setahun berlalu..laman blog..jadi laman sesawang sgh2..emmm..dgn kekurangan alat timbang tara utk menulis..kesuntukkan masa menjadi seorang wanita bergelar isteri..ibu dan juga pekerja…
wallaweiiii…ayat mantops gitu…hahaha..opsss…over kan…

Dah teringin sgt2 nak menulis..baru kali nie..dapat meluangkan masa…

Alhamdulillah..sepanjang 2013, banyak suka & duka..adat seorang manusia menjadi hamba Allah..banyak cabaran dugaan yang terpaksa ditempuhi..

Kepada suami juga anak2…alhamdulillah..kita masih bersama hingga saat ini..doa kan semoga kita sekeluarga kekal hingga ke jannah…

Kepada seluruh keluarga, terima kasih banyak atas bantuan juga sokongan yg xterhingga…

Kepada kawan2..sahabat handai…suka duka xpernah ketinggalan..mana yg ada terluka..kesilapan kata tanpa disengajakan…mohon maaf di pinta..mana terlebih..terkurang ..mohon halal kan..dunia akhirat..

Kepada customer@pelanggan, syukran alhamdulillah…sentiasa menyokong saya dari kejauhan..kpd yang masih membeli dari saya..jutaan terima kasih di ucapkan..
Kpd bekas customer saya, juga ribuan terima kasih kerana pernah membeli vitamins shaklee dari saya..segala kekurangan..sy mohon maaf…andai ada rasa ketidak puasan dihati harap boleh diluahkan…

Maaf jugak sekiranya harga sering kali berbeza..kerana ada beberapa faktor yg tidak dpt di elakkan..lagi pula masih setahun jagung utk berniaga..

Harapan dan impian semoga tahun baru lembaran baru..dapat dilalui dan dipenuhi dengan usaha yang jitu…

Nozierosli
Page: supervitamin
Fb: nozie rosli
Id sid : 907855

nur ayraa ayesha binti muhamad asrizal

nur ayraa ayesha binti muhamad asrizal

Ayraa ayesha…ank perempuan tunggal ummi..buat masa nie la..hehehe..ayraa..ayraa..ayraa..laman sesawang ummi nie..dah bersawang2 dah bila lama sgt ummi x meng ‘updated’ kan cerita2 yang ada..byk sebenarnya nak cerita..tp x berkesempatan la..nvel ummi yg banyak2 tu pun x terbaca g..tp ada hati nak beli baru..hehe..

Cucuk Ayraa sebulan…

Hari nie..ummi abah bawak Aqil & Ayraa ke klinik..Aqil untuk check batuk & selsema yang dah lama sangat..Ayraa untuk cucuk sebulan..hari tu patut temujanji Ayraa di Klinik kesihatan serendah..tapi ummi lupa la plak..tangguh punya tangguh..ummi ajak abah pegi klinik ari nie..

Minggu nie abah shift malam..jadi pagi tadi lewat la bangun..lepas abah solat subuh..& abg Adli dah ke sekolah..abah sambung tido..huhu..ummi plak masih dlam mood bercuti..hehe..jam 9am baru nak gerak keluar rumah..kami pergi klinik Wong dulu sbb wpun ramai org..cepat sket dapat jumpa doc..ummi target doc Avtar..malang nya doc Avtar xde plak..ummi ajak abah ke klinik Amar plak..dalam buku Klinik Perodua tu..leh pegi 2 klinik jer pun..klinik Wong & Singh dan klinik Amar…maka bergerak la ke klinik Amar..tuuu diaaa..punya ramai manusia sakit weh..heh..mesti lambat nie..ummi masuk register jugakla..malas dah nak tangguh2..

Kesian Ayraa..kiri kanan kena cucuk..menangis sampai keluar air mata..sakit la tu..sedih plak ummi tengok..balik rumah jer..terus tidur..mesti mcm xselesa badan..nanti ummi xnak la tangguh2..kesian anak ummi.. 😦

Idea???

Apa yang Ummi nak buat ngan blog ummi nie..alahai..kenaa tanya pada yang pakar nie..nak kena setup bagi cantek2..baru mood nak ber blog ada..hehehe